Nyheder og aktuelle projekter

Oktober 2017
September 2017

Vi bliver en endnu stærkere partner !!

Den 1. september 2017 fusionerede vi med Picca Automation A/S.
Det er sket for at konsolidere os yderligere i branchen og sikre dig og vores mange andre kunder den bedst mulige adgang til innovation, faglig dynamik og god service, når det gælder automatik og styringer.

”Vi ønsker en langsigtet løsning, også i forhold til det kommende generationsskifte,” siger adm. direktør Søren Overgaard. ”Vi har arbejdet med forskellige modeller og et salg til Picca er den ideelle løsning for både kunder, medarbejdere og ejerkreds.”

Picca har årtiers erfaring i automationsbranchen, og de supplerer os perfekt. Fremover får vi landets bedste kompetencer i IGSS og iFIX SCADA. Vi bliver styrket inden for proces, mejeri og bryggeri, mens vores robot-, transport- og maskinstyringskompetencer bliver forenet på industrisiden.

Øst for Storebælt samler vi kræfterne hos Picca i Søborg. Vest for Storebælt bibeholdes såvel Piccas afdeling i Silkeborg som alle vores aktiviteter i Troldhede ved Videbæk, hvor blandt andet produktionen af tavleanlæg foregår. Picca Automation bliver det fortsættende navn.

Vi ser frem til at udnytte den fremdrift og synergi, som sammenlægningen vil medføre. Og frem for alt glæder vi os til at omsætte denne synergi til innovative, velfungerende og gennemtestede kundeløsninger.

Link til pressemeddelelse
Link til Picca automation´s hjemmeside 

August 2017

IGSS V13 Inspirationsmøde

Kom til spændende “snigpremiere” på IGSS version 13

Læs invitation og agenda her

August 2017

Patrick – Færdiguddannet EUX elektriker

En ny – og vores første – EUX elektriker er færdiguddannet fra Dansk Automation & Analyse A/S
Patrick Løkke Højgaard har bestået eksamen med flotte resultater
– svendeprøven med “12” og “Særdeles veludført”.
Patrick starter umiddelbart efter sommerferien med videreuddannelse til Maskinmester – vi får dog fornøjelsen af ham i.f.m. ferier o.l. hvor han kommer og hjælper os.

August 2017

Hilding Anders – Sengeproduktion

I forbindelse med udvidelse og optimering af Hilding Anders`s produktionsanlæg for senge og madrasser, har Dansk Automation & Analyse A/S – via maskinproducenten KP Automation – modtaget ordre på produktion af tavledokumentation, tavleanlæg og PLC/HMI software for forskellige produktionsafsnit.
Styring- og regulering af anlæg udføres primært i Siemens S7 PLC systemer.

Juli 2017

Thise mejeri – Biobrændsel dampproduktion

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på komplet el- og SRO entreprise for nyt biobrændselsbaseret kedelanlæg for Thise mejeri
Anlægget præfabrikeres eksternt og opbygges i containerunits, således at byggeperiode ved slutkunde reduceres til få uger.
Styring- og regulering af anlæg udføres i Siemens S7 PLC system og som SCADA anvendes IGSS

Juni 2017

Arla – Fælles renseanlæg 

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på udvidelse af Arla Foods fælles renseanlæg for Nr.Vium mejeri, Arinco og Danmarks Protein
Hoved entreprenør for projektet er EnviDan (Rådgivende Ingeniørvirksomhed).
Anlægget udvides med ca. 50% kapacitetsforøgelse med bl.a. nyt indløb, nye proces- og efterklaringstanke, ny blæserbygning o.s.v.
Styring- og regulering af anlæg udføres i Siemens S7 PLC system og som SCADA anvendes IGSS

Juni 2017

Danrice – Biobrændsel dampproduktion

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på komplet el- og SRO entreprise for nyt biobrændselsbaseret kedelanlæg for Danrice A/S – Ørbæk.
Anlægget præfabrikeres eksternt og opbygges i containerunits, således at byggeperiode ved slutkunde reduceres til få uger.
Styring- og regulering af anlæg udføres i Siemens S7 PLC system og som SCADA anvendes WinCC

Maj 2017

Tønder Spildevand – Pumpestyringer

Dansk Automation & Analyse A/S har i en årrække leveret SRO systemer og tavleanlæg til Tønder Forsyning – Såvel Vand som Spildevand.
I forbindelse med udfasning af traditionelle pumpestyringer, har Tønder spildevand igangsat Dansk Automation & Analyse med udvikling af programmer for nye og tidssvarende pumpestyringer i PLC og SCADA systemer.
PLC udvikles i Siemens S7 PLC systemer og overvågning udvikles i iFix SCADA system.
I første fase udvikles 2 typer pumpestyringer med h.h.v. 2 og 3 frekvensregulerede pumper

April 2107

Flensted – Fryselager

Flensted A/S var én af de første automationskunder vi fik samarbejde med i Dansk Automation & Analyse A/S – helt tilbage til omkring år 1990.
Vi har netop modtaget ordre på komplet tavle- og SRO leverance for nyt køle- og fryserum.
Anlægget består af fryselager med 6 fordampere og 3 ventilsektioner, Kølerum med 6 fordampere og 3 ventilsektioner samt forsendelse med 2 fordampere og 2 ventilsektioner.
Styring- og regulering af anlæg udføres i Rockwell ControlLogix PLC system.

Marts 2017

KK Wind Solution – Højlager m.v.

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på udvidelse af robot/PLC baseret tavleproduktionsanlæg med ekstra højlager.
Det nye højlager skal alene anvendes som råvarer og manuel lager
– det eksisterende højlager om-programmeres så dette højlager fremtidigt alene anvende for færdigvarer og halvfabrikata.
Styring- og regulering af anlæg udføres i Siemens S7 PLC system og som SCADA anvendes IGSS

Februar 2017

Middelfart Fjernvarme – Central Øst

Dansk Automation & Analyse A/S har haft et mangeårigt samarbejde som leverandør af automationsløsninger og tavleanlæg til Middelfart Fjernvarme.
Vi har modtaget ordre på komplet SRO- og tavleanlæg i forbindelse med renovering og udbygning af Øst centralen.
Styring- og regulering af anlæg udføres i Siemens S7 PLC system og som SCADA anvendes IGSS

Januar 2017

Ringkøbing-Skjern Forsyning – Lybæk Vandværk

Dansk Automation & Analyse har modtaget ordre fra Ringkøbing-Skjern Forsyning på levering af tavler og SRO for Lybæk Vandværk.
Leverancen bestå at hovedtavle/fordelingstavle, tavler for boringer og filtre samt programmering af PLC og iFix SCADA systemer.

 

Januar 2017

JIWE Varmförzinkning AB – Sölvesborg

Til Jiwe Varmfözinkning i Sölvesborg/Sverige (Ejes af Dansk Overflade Teknik) har Dansk Automation & Analyse modtaget ordre på total udskiftning af det komplette styrings- og automationssystem for produktionsanlægget.
Eksisterende styresystem er fra år 2001, da fabrikken blev genopført efter storbrand – mange af anvendte komponenter er udgået af produktion og automationsniveau er ikke tidssvarende.
Vi skal levere nye styretavler med modicon E580 PLC systemer, frekvensomformere til samtlige motorer, nyt IGSS SCADA system, HMI systemer for lokalbetjeninger, encodere (absolut) for kransystemer, trådløs netværk, montage -test og opstart.

December 2016

Kerteminde Forsyning – Råvandsboringer

Til Kerteminde Forsyning skal vi levere tavleanlæg for vandtårn og samtlige råvands boringer til vandforsyningen.
Tavleanlæggene leveres med frekvensregulatorer og PLC med kommunikation til overordnede vandværksstyring og SCADA system via radiokommunikation.
I forbindelse med skift af PLC fabrikat udvikles nye programmer for såvel styring som kommunikation.

December 2016

Doseringsunit til Tulip

Dansk Automation & Analyse har fået ordre på levering af SRO anlæg for doseringsunit med Tulip som slutkunde.
Leverancen indeholder komplet SRO med tavleanlæg, el montage, programmering af PLC og HMI, kommunikation med overordnede SCADA system, test opstart og indkøring af anlæg.

November 2016

Arla Foods Ingredients Group

Til Arla Foods Ingredients Group P/S – Danmarks Protein har vi fået ordre på komplet SRO projekt i forbindelse med renovering og opdatering af BigBag sækkefyldeanlæg.

Vi skal levere alt til det samlede SRO projekt : Tavledokumentation, styre- og effekttavler, el installationer, programmering af PLC og SCADA system, produktionsdata til MIS/MES/OOE, test opstart og indkøring

Oktober 2016

Erhvervspartner mod Kræft

Vi støtter forsat kampen mod kræft
– erhvervspartner 2016-2017

Oktober 2016

Tønder Forsyning – Tønder Vand A/S

Til Tønder Forsyning – Tønder Vand A/S har vi modtaget ordre på PLC og SCADA programmering af vandværkerne Nordlandsværket og Sønderlandsværket på Rømø.
Tavleanlæg og styring udskiftet til komplet nye systemer og integreres i Tønder Forsynings overordnede SCADA system.

Dansk Automation & Analyse A/S udarbejder ny styringsbeskrivelse og programmerer PLC og SCADA systemer for vandværkerne.
Samtidig leverer vi datatransmissionsudstyr for overførsel af data fra Grundfos MPC enheder på trykforøgerstation (stationer for vandtilførsel fra Skærbæk vandværk til ovennævnte vandværker på Rømø) – således at disse ligeledes kan overvåges og betjenes fra Forsyningens overordnede SCADA system.

Oktober 2016

Videbæk Energiforsyning

Videbæk Energiforsyning modtager overskudsvarme fra biogasmotorer installeret ved Arla Foods Arinco i Videbæk

Dansk Automation & Analyse A/S har leveret tavleanlæg (højspænding- og lavspænding), el installationer, PLC og SCADA programmeringer i.f.m. etablering af nyt anlæg med biogasmotorer for Arla Foods.
Her efterfølgende har vi modtaget ordre på PLC og IGSS programmeringer i forbindelse med styring af overskudsvarme fra biogasmotorer – via akkumuleringstank og varmevekslere – til Videbæk Energiforsynings forbrugere på fjernvarmenettet.

 

Oktober 2016

Arla Foods Ingredients Group P/S

Vi har gennem mange år haft et godt og konstruktivt samarbejde med Arla Foods Ingredients Group P/S (Danmarks Protein) og gennemfører hvert år et antal projekter for forskellige procesanlæg på fabrikken.
Vi har netop afsluttet projekt med et centralt kemikaliedoseringsanlæg for samtlige CIP systemer.
Derudover har vi pt. ordre på flere procesanlæg, hvortil vi leverer tavleanlæg, el installationer , PLC styringer og SCADA programmeringer
* MES og OEE programmering for UF anlæg
* PLC, SCADA, tavle m.v. for BigBag sækkefyldeanlæg
* PLC og SCADA programmering for el-tracing af produktionsrør (frostsikring)

September 2016

Solvarmeanlæg til Havdrup – Solrød Fjernvarme

Fra Aalborg CSP har vi modtaget ordre på levering af tavleanlæg, PLC og SCADA system for nyt solvarmeanlæg til Havdrup Varmeværk – Solrød Fjernvarmeværk.

Solvarmeanlægget er et 1,9 MWt solvarmeanlæg bestående af 2.560 m3 flade termiske solfangere, tilsluttet en 1.250 m3 stor akkumuleringstank.
Anlægget har en forventet årlig produktion på 1.226MWh

 

September 2016

Ny medarbejder i Tåstrup

Vi byder velkommen til Oliver Malmgren som ny medarbejder / kollega i vores afdeling på Sjælland.
Oliver er ansat som programmør – procesingeniør med speciale i SRO og SCADA systemer

Olivers primære arbejdsopgaver er programmering af PLC og SCADA systemer samt opstart og servicering af styresystemer for industrielle procesanlæg.

Juli 2016

NFS – Nyborg Forsyning og Service A/S

NFS – Nyborg Forsyning og Service A/S er Nyborg Kommunes forsyningsselskab.
Nyborg Forsyning & Service A/S leverer forsyningstjenester i Nyborg Kommune via 4 datterselskaber inden for områderne vand, fjernvarme, renovation og spildevand.

Nyborg Forsyning & Service A/S beskæftiger 57 medarbejdere, der servicerer ca. 19.000 kunder.

Dansk Automation & Analyse A/S har i gennem mange år leveret tavleanlæg, PLC og SCADA systemer til NFS.
Seneste ordre er opgave med udskiftning af PLC systemer og konvertering af programmer fra Siemens til AB PLC systemer for rensningsanlæggene ved Ørbæk og Kløverhage.

Juli 2016

TripleNine Fisk Protein – Thyborøn

Dansk Automation & Analyse A/S har leveret løsninger for automation, PLC og SCADA, tavleanlæg m.v. til TripleNine i Thyborøn igennem en lang årrække (første automations-/SCADA anlæg vi var med til at levere, blev leveret helt tilbage i år 1983)
Vi har netop modtaget ny ordre på udskiftning af et ældre og udgået PLC system til nyt og tidssvarende AB Compactlogix PLC system – udskifning foretages i juli/august måned.

TripleNine Fish Protein A/S er en moderne produktionsvirksomhed, der producerer og sælger fiskemel og -olie af højeste kvalitet fra råvarer, der leveres af lokale og udenlandske fiskere. Produkterne afsættes primært i Europa og Asien.
Virksomheden ligger i Danmark og har ca. 100 ansatte

Juni 2016

Vi har forrygende travlt og søger nye medarbejdere.

PLC og SCADA programmører til vores projektafdeling
* se stillingsopslag

Elektrikere til fores tavle og installationsafdeling
* se stillingsopslag

juni 2016

DLG  –  SAF fabrik Skærbæk

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på flere tavle, el og SRO opgaver for SAF fabrik Skærbæk (foderstofproduktion).
Aktuelle ordre består bl.a. i udskiftning af vejeforstærkere, programmeringsopgaver i PLC, SCADA og Panelview paneler, programmeringsopgaver i forbindelse med udvidelse af anlæg med ekstra køreveje til færdigvaresiloer o.s.v.

juni 2016

Solvarmeanlæg til Jyderup Varmeværk

Dansk Automation & Analyse A/S har vundet licitationen og er valgt som leverandør af El- og SRO entreprisen i forbindelse med opførelse af nyt solvarmeanlæg for Jyderup Varmeværk – Fors Varme Jyderup A/S

Anlægsudvidelse omhandler etablering af et ca. 12.000m3 solcelleanlæg med tilhørende 3000m3 akkumuleringstank og vekslerbygning.

juni 2016

Familier med kræftramte børn

Igennem en lang årrække har vi valgt at støtte udvalgte foreninger og lignende, hvor vi tror på, at vi kan gøre en lille forskel.

I år 2016 støtter vi igen den landsdækkende organisation “Familier med kræftramte børn”
Ved at støtte Familier med kræftramte børn, tror vi på, at vi kan gøre en forskel for de kraftramte børn, unge og deres familier, så alle kommer bedst muligt igennem en svær tid.

Diplom 2016

maj 2016

Energi Viborg – Karup Renseanlæg

Energi Viborg har valgt Dansk Automation & Analyse A/S som leverandør af El- og tavleentreprise i forbindelse med ombygning og modernisering af Karup Renseanlæg.
Efterfølgende er Dansk Automation & Analyse også valgt som leverandør af PLC og SRO entreprisen for samme anlægsudvidelse.

Energi Viborg Vand A/S (datterselskab under Energi Viborg) varetager spildevandsforsyningen i Viborg Kommune.
Det samlede produktionsapparat består af ca. 1.900 km. forsyningsledninger, 240 pumpestationer, 230 åbne bassiner og 22 renseanlæg.
Et af disse renseanlæg er Karup Renseanlæg, der er blandt de største renseanlæg i kommunen – anlægget har en kapacitet på 15.000 p.e. (personækvivalenter)

Maj 2016

Ny medarbejder i Troldhede

Vi byder velkommen til Rasmus Bech som ny medarbejder / kollega i vores afdeling i Jylland – 6920 Videbæk.
Rasmus er ansat som elinstallatør / servicetekniker og vil i foråret 2016 være tilknyttet vores afdeling for produktion af tavleanlæg og industriinstallationer.
I efteråret 2016 er det planen, at Rasmus skal overflyttes til vores projektafdeling og her arbejde med PLC og SCADA programmeringsopgaver.

Rasmus er uddannet elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik
Efterfølgende har han afsluttet videreuddannelse som elinstallatør ved Erhvervsakademi MidtVest.

maj 2016

Aquatic Food Factory – Thise mejeri

Dansk Automation & Analyse A/S har indgået aftale med Aquatic Food Factory omkring levering af tavleanlæg, el installationer samt PLC og SCADA programmeringsopgaver i forbindelse med anlægsudvidelse ved Thise mejeri.
Aktuelle udvidelse omhandler udvidelse af procesanlæg for CIP og RO vand.

Thise mejeri har får år tilbage valgt Dansk Automation & Analyse som samarbejdspartner og leverandør af El og SRO entrepriser, SCADA systemer, tavleanlæg,  netværkssystemer og lignende

April 2016

Ny medarbejder i Tåstrup

Vi byder velkommen til Alexander Lee Vilnis Innus som ny medarbejder / kollega i vores afdeling på Sjælland.
Alexander er ansat som programmør – procesingeniør med speciale i SRO og SCADA systemer

Alexanders primære arbejdsopgaver er programmering af PLC og SCADA systemer samt opstart og servicering af styresystemer for industrielle procesanlæg.

Marts 2016

Ny medarbejder i Troldhede

Vi byder velkommen til Henrik Ibsen som ny medarbejder / kollega i vores afdeling i Jylland.
Henrik er ansat som programmør – procesingeniør med speciale i SCADA systemer

Henrik har mange års erfaring med programmering af SRO systemer, opsætning af PC hardware og netværkssystemer.

Februar 2016

Kræftens Bekæmpelse

Dansk Automation & Analyse A/S har valgt igen i år at støtte :

* Kræftens bekæmpelse  –  Erhvervspartner mod kræft
* Kræftens bekæmpelse  –  Familier med kræftramte børn
* Kræftens Bekæmpelse  –  Børn, unge og kræft

Januar 2016

Ny medarbejder i Troldhede

Vi byder velkommen til Askar Møller Knudsen som ny medarbejder / kollega i vores afdeling for tavleproduktion og industriinstallationer.

Askar er uddannet elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik

 

Januar 2016

Tid til at skue frem med det seneste år i tankerne.

Har du overblik over året der gik i relevante detaljer? Har du et samlet overblik over data fra forskellige inputgivere, eks.: ERP system, vedligeholdelsessystem, SRO anlæg, etc? Hvordan performer din virksomhed ift kollegaerne i branchen? Hvordan performer vi sammenlignet med den bedste i klassen?

Læs mere her

Hvis du synes det kunne være interessant så giv os et hint på LinkedIn eller ved en email til jhh@d-a.dk.

December 2015

25 års jubilæum

Dansk Automation & Analyse A/S blev i dag stiftet for 25 år siden (d. 17. december år 1991)

Vi vil gerne sige tak til alle vore kunder og medarbejdere for 25 fantastiske år med masser af spændende projekter.
Vi er klar til de næste 25 ..

Det viste foto er et billede af det flotte maleri vi modtog af vore medarbejdere som gave i forbindelse med firmaets jubilæum (se billede)

November 2015

Biogasmotorer m.v. for Arla Foods

Dansk Automation & Analyse A/S har fået ordre på levering af styring, overvågning og el installationer – herunder 10kV mellemspændings koblingsanlæg – for 2 stk. Jenbacher Biogasmotorer.

* Programmering udføres i Schneider Modicon E580 PLC med IGSS SCADA system for betjening og overvågning af det samlede anlæg.

Oktober 2015

Svovlbrinte – overvågning og styring

Rørledningernes levetid forkortes markant
Metal- og betonkorrosion vil forekomme, når svovlbrinten er afgivet til atmosfæren på fugtige overflader.
Korrosionen kan reducere betonrørs levetid fra de forventede 50-100 år til måske 5-10 år.

Lugtgener / helbredstruende
Lammelse af lugtesansen, ved værdier, der overstiger 150-300 ppm.
Dermed ikke muligt ved hjælp af lugtesansen at afgøre om en lokalitet er farlig på grund af en forekomst af svovlbrinte.

HSE udfordringer
Den hygiejniske grænseværdi for svovlbrinte ligger på 10 ppm (Arbejdstilsynet)

Omkostningstung neutralisering
Jern(II)klorid, FIN12 (Jern(III)sulfatnitrat opløsning), der gør at spildevandet forblive aerobt under transporten
Offerledninge (Udluftning)


>>Download pdf
August 2014

Knippelsbro blev opført i perioden år1618-1620 og var den første bro mellem København og Christianshavn.

I år 1641 blev Hans Knip bropasser og efter ham fik broen navnet “Knippensbro” (Navnet blev ændret til Knippelsbro i 1800-tallet)

Dansk Automation & Analyse har leveret SRO og SCADA systemer for styring og regulering af broens funktioner.

I kontrolrum på hver side af kanalen styres lokalfunktioner via Siemens PLC system – disse kommunikerer indbyrdes via 2 sæt “sø-kabler”.
For overvågning og betjening er installeret IGSS SCADA system med SingleUser back-up funktion for optimal driftssikkerhed.

Maj 2014

DLG-koncernen er et af Europas største landbrugsselskaber og har i dag ca. 30.000 danske landmænd som ejere.

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på optimering af SRO og SCADA system for DLG procesanlæg ved SAF i Skærbæk.
Eksisterende Siemens S5 systemer udskiftes til Rockwell Controllogix CPU enheder, ligesom samtlige software programmer konverteres fra Siemens til Rockwell.

Det overordnede IGSS SCADA system fra Schneider Electric opgraderes til version 11 –
brugersoftware konverteres fra version 2 til version 11

April 2014

Lolland Forsyning – der er 100% ejet af Lolland Kommune – har som mission, at levere ydelser til kunder / forbrugere med fokus på forsyningssikkerhed, bæredygtighed og effektivitet.

Lolland Forsynings aktiviteter er opdelt på fire forsyningsområder :
* Vandforsyning
* Spildevand
* Fjernvarme
* Elforsyning

Dansk Automation & Analyse A/S har gennem en længere årrække leveret tavleanlæg, styresystemer samt SCADA systemer – ikke mindst i forbindelse med Kommunesammenlægning.
Senest har vi modtaget ordre på SRO og tavleanlæg i forbindelse med udvidelse og renovering af Rødbyhavn Renseanlæg

Marts 2014

Thise mejeri – på trods af beskeden størrelse er Thise mejeri vel nok det bedst kendte økologiske mejeri i Danmark.
Mejeriet blev grundlagt i år 1988 og har i dag ca. 90 andelshavere.
Thise mejeri har valgt Dansk Automation & Analyse A/S som “husleverandør” af tavleanlæg, el installationer og automationsløsninger.

Styresystemet for styring og regulering af samtlige mejeriprocesser er opbygget med et antal Siemens S7 PLC systemer, hvortil der et tilkoblet ca. 10.000 I/O – primært via ET200S og Profinet
Anlægget overvåges og betjenes fra et dualiceret IGSS SCADA system.
I marts-april måned 2014 udvides procesanlæg med syrningstanke – Sur 6


>>Download pdf
Februar 2014

Ikast-Brande Spildevand A/S ejes 100% af Ikast-Brande Kommune.
Spildevandsanlægget er opbygget omkring 4 renseanlæg og ca. 90 pumpestationer.

I nogle typer spildevand og specielt i forbindelse med lange trykledninger, udvikles der meget svovlbrinte.  Svovlbrinte forårsager lugtgener og er desuden en meget farlig luftart, der kan forårsage dødsulykker. Derudover er svovlbrinte meget aggressiv overfor både metal og beton – betonrørs levetid kan reduceres fra forventede 50-100 år til måske 5-10 år, hvis svovlbrinten får “frit spil”

Dansk Automation & Analyse har fået ordre på første af otte anlæg for automatisk dosering af jern klorid, hvor doseringsmængde reguleres i forhold til koncentration af svovlbrinte på udvalgte målepunkter.

Januar 2014

Dansk Automation & Analyse har leveret el-tavler, styringsløsninger og SCADA systemer til Assens Fjernvarme a.m.b.a. lige siden år. 1983, hvor der blev installeret to kulfyrede varmtvandskedler.
Siden den tid er der sket store ændringer og anlægsinvesteringer.
Assens Fjernvarme har siden år 1988, som ét af verdens første varmeværker fyret med CO2 neutralt biomasse og har siden år 1999 leveret strøm til forbrugerne fra anlæggets kraftvarmeværk.
Assens Forsyning har altid været teknologisk i front, og har i dag et topmoderne SRO system, der er opbygget med Siemens S7 PLC systemer og IGSS SCADA system.

Januar 2014

Nybro Tørreri har ca. 40 års erfaring med tørring af såvel græs som lucerne og har dermed sikret tørring og håndtering af høj kvalitet, hvad enten det drejer sig om grønpiller eller hø.

Dansk Automation & Analyse har modtaget ordre på levering af PLC for styring og regulering af tørreovne.
Anlæg udbygges endvidere med IGSS SCADA system for overvågning og betjening af anlæg samt datalogning og rapportering af produktionsdata.

December 2013

Ringkøbing-Skjern Kommune har ordret en række solcelleanlæg til udvalgte skoler og børnehaver.
Vi skal levere ca. 600m2 solceller fordel på følgende anlæg :
* Troldhede skole – beregnet el produktion 17.850 kWh
* Vorgod skole – beregnet el produktion 25.200 kWh
* Vorgod Børnehus – beregnet el produktion 25.000 kWh
* Faster skole – beregnet el produktion 8.850 kWh

 

December 2013

Holbæk Forsyning der er 100 ejet af Holbæk Kommune, varetager service- og forsyningsfunktioner som håndtering af affald og spildevad, levering af vand- og varme til kommunens borgere.

Dansk Automation & Analyse har leveret komplet El og SRO for forsyningens nye renseanlæg i Tysinge, renovering af SRO anlæg for renseanlæggene i Svinninge, Gislinge og Tornved.
Vi har endvidere leveret nyt IGSS SCADA system, der på sigt vil varetage samlede  SCADA funktion for Fjernvarme, Vand og Spildevand.

November 2013

Til Arla Foods Ingredient Group har vi har vi modtaget ordre på to forskellige automations opgaver.

Ion-bytter anlæg : her skal vi leverer komplet anlæg med el tavler, el installationer, PLC styring og IGSS SCADA overvågning
Styring udføres i Siemens S7-400 PLC distribuerede I/O ET-200, procesventiler, frekvensregulatorer og lignende tilsluttes PLC/CPU via ProfiNet

Mikropartikuleringsanlæg : Til dette anlæg skal vi ligeledes levere den komplette el-entreprise bestående af el-tavler, el installationer, PLC programmering samt programmering af IGSS SCADA system.

Oktober 2013

Nordforbrændingens hovedformål er på et højt niveau at drive en effektiv forsyningsvirksomhed indenfor miljø- og energiområdet i nært samarbejde med interessentkommunerne ( Helsingør, Fredensborg, Hørsholm, Rudersdal og Allerød)

For Nordforbrænding varetager Dansk Automation & analyse A/S alle funktioner omkring projektering og programmering af såvel PLC som SCADA systemer.

September 2013

En af vore kunder – Arla Foods Ingredients – har nu udbygget virksomhedens IGSS SCADA system med mere end 100 samtidige operatører – læs mere


>>Download pdf
August 2013

Fra Thorsø Miljø og Biogas a.m.b.a har Dansk Automation & Analyse modtaget ordre på levering af komplet SRO og SCADA system. Styring udføres i Siemens S7-1500 PLC og SCADA leveres som IGSS system


>>Download pdf
Februar 2013

Tønder Forsyning leverer ydelser indenfor drikkevand, spildevand og affald i Tønder Kommune.

Tønder Forsyning har indgået 4-årig rammeaftale med Dansk Automation & Analyse A/S omkring levering og servicering af PLC og SCADA systemer indenfor forsyningens tekniske anlæg.
PLC systemer leveres i fabr. Siemens og SCADA system i fabrikat iFix


>>Download pdf
November 2012

Vi har indgået aftale med DTO / Dansk Overflade Teknik A/S om levering af  komplet udskiftning af styringsanlæg, tavler samt el installationer for Etape-1 på fabrik i Fasterholt.
Samtlige tavler og el installationer udskifter, ligesom alt automationsudstyr udskiftes og opgraderes til nyt og  tidssvarende udstyr i fabrikat Siemens S7. For overvågning og betjening af anlæg leveres IGSS SCADA system.


>>Download pdf
December 2012

Assens Forsyning A/S varetager tidligere kommunale opgaver som drift af kommunens affaldssystemer, spildevandssystemer samt kommunale vandforsyninger.
Dansk Automation & Analyse A/S har fået til opgave at levere automationssystemer for overordnet styring og overvågning af de tekniske anlæg, der blev drevet som selvstændige enheder før sammenlægning af de seks kommuner ( Vissenbjerg, Aarup, Tommerup, Haarby og Assens ).
Løsningen opbygges omkring et IGSS SCADA system med 15.000 objekter, 10 samtidige operatører samt 8 stk. SingleUser Backup systemer placeret på decentrale anlæg – anvendes til lokal betjening og sikker dataopsamling i tilfælde af  evt. fejl eller nedbrud på kommunikationslinier / internet forbindelser til hovedcentral.

September 2012

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S er RIngkøbing-Skjern Kommunes multiforsyningsvirksomhed, hvis primære arbejdsopgaver er :
* forsyning af 8.500 forbrugere med El i Ringkøbing by, Skjern by m.omegn
* forsyning af 22.000 forbrugere med vand
* driftsaftaler med Kloster vandværk og Søndervig vandværk
* sikre afledning af spildevand fra ca. 19.000 ejendomme i kommunen
* sørge for tømning af bundfældningstanke
* vedligehold, udvikling samt udbygning af gadelis i en række byer i Ringkøbing-Skjern kommune

Dansk Automation & Analyse A/S har modtaget ordre på el og SRO opgaver i forbindelse med renovering og udbygning af Tarm Renseanlæg.
Dansk Automation & Analyse skal levere nye styre- og fordelingstavler, el installationer, programmering af PLC styring for automatiserede processer på anlægget samt programmering af dertilhørende IGSS SCADA system for overvågning og betjening af anlæg.