September 2017

Vi bliver en endnu stærkere partner !!

Den 1. september 2017 fusionerede vi med Picca Automation A/S.
Det er sket for at konsolidere os yderligere i branchen og sikre dig og vores mange andre kunder den bedst mulige adgang til innovation, faglig dynamik og god service, når det gælder automatik og styringer.

”Vi ønsker en langsigtet løsning, også i forhold til det kommende generationsskifte,” siger adm. direktør Søren Overgaard. ”Vi har arbejdet med forskellige modeller og et salg til Picca er den ideelle løsning for både kunder, medarbejdere og ejerkreds.”

Picca har årtiers erfaring i automationsbranchen, og de supplerer os perfekt. Fremover får vi landets bedste kompetencer i IGSS og iFIX SCADA. Vi bliver styrket inden for proces, mejeri og bryggeri, mens vores robot-, transport- og maskinstyringskompetencer bliver forenet på industrisiden.

Øst for Storebælt samler vi kræfterne hos Picca i Søborg. Vest for Storebælt bibeholdes såvel Piccas afdeling i Silkeborg som alle vores aktiviteter i Troldhede ved Videbæk, hvor blandt andet produktionen af tavleanlæg foregår. Picca Automation bliver det fortsættende navn.

Vi ser frem til at udnytte den fremdrift og synergi, som sammenlægningen vil medføre. Og frem for alt glæder vi os til at omsætte denne synergi til innovative, velfungerende og gennemtestede kundeløsninger.

Link til pressemeddelelse
Link til Picca automation´s hjemmeside