PLC styring – Automationsløsninger til et bredt kundesegment

Har du og din virksomhed brug for avancerede automationsløsninger, som udføres med PLC styring, så kontakt Dansk Automation og Analyse. Moderne produktionsvirksomheder stiller stadigt større krav til PLC styringen, og indenfor dette område er vi en stærk samarbejdspartner.

PLC – Programmable Logic Controller – eller på Dansk, programmerbar logisk styring, er en computer brugt til automation af produktionen i industrien.

Tidligere tiders automatiserede systemer indeholdt hundredvis eller sommetider tusindvis af relæer og cam styringer. I dag kan en enkelt PLC styring programmeres til at udføre samme funktion.

Vi har 20 års erfaring i at udvikle de bedste automationsløsninger for vores kunder, og har gennem årene lavet mange forskellige systemer med PLC styring. Vi er specialiseret i også at kunne udvikle mere avancerede automationsløsninger.

Vi benytter typisk de anerkendte systemer, som overbygges med tidssvarende overvågningssystemer. Vi har leveret automationsløsninger til adskillige kunder gennem årene og vores kundesegment strækker sig fra mejerier, fjernvarmecentraler, spildevandsanlæg og vandværker til robot- og lagerstyringssystemer.

Hvorfor PLC styring?

Der er rigtig mange gode grunde til, at vi hovedsagelig bruger PLC styring. Det kan bruges til stort set alt og man kan programmere det til at køre helt, som den enkelte kunde ønsker det. Man kan ligeledes bruge mange forskellige enheder – eksempelvis Bluetooth, overvågningssystemer, sensorer, fjernstyringsenheder, mv.

Vi fokuserer på netværkssikkerhed, både når det kommer til stabilitet og driftsikkerhed, og også angreb udefra som er en stigende trussel. Vi er derfor på forkant med udviklingen, og holder os opdaterede med de seneste tendenser.

Vores mange års erfaring sørger for, at vi altid kan finde en PLC styrings løsning, som passer til vores kunders behov. Så kontakt os på telefonnummer 97 19 45 00 og sammen finder vi den rette løsning for dig og din virksomhed.