PLC styring – Automationsløsninger til et bredt kundesegment

Har du og din virksomhed brug for avancerede automationsløsninger, som der udføres med PLC styring? Så kontakt Dansk Automation og Analyse og lad os tage en uforpligtende snak.

Moderne produktionsvirksomheder stiller hele tiden større krav til PLC styringen, og vi er en stærk samarbejdspartner inden for dette område. PLC står for Programmable Logic Controller, og på dansk er det, programmerbar logisk styring. Det er en computer, der bliver brugt i industrien til automation af produktionen.

Før i tiden indeholdte automatiserede systemer hundredvis eller sommetider tusindvis af relæer og cam styringer. I dag kan en enkelt PLC styring programmeres til at udføre samme funktion.

Vi benytter typisk de anerkendte systemer, som overbygges med tidssvarende overvågningssystemer. Vi har leveret automationsløsninger til adskillige kunder gennem årene, og vores kundesegment strækker sig fra blandt andet mejerier, fjernvarmecentraler, spildevandsanlæg og vandværker samt robot – og lagerstyringssystemer.

 

Hvorfor PLC styring?

Der er rigtig mange gode grund til, at vi hovedsagelig bruger PLC styring. Det kan bruges til stort set alt, og der er mange fordele ved programmeringen. PLC styring kan programmeres til at køre præcis sådan, som den enkelte kunde har behov for, og ønsker. Samtidig kan man også bruge mange forskellige enheder blandt andet Bluetooth, overvågningssystemer, sensorer, fjernstyringsenheder.

Vi fokuserer på netværkssikkerhed. Det gør vi både, når det kommer til stabilitet og driftsikkerhed, men også hvis der sker angreb udefra, som er en stigende trussel. Det kan vi, fordi vi er på forkant med udviklingen. Det er vigtigt for os, da vi på den måde har mulighed for hele tiden at være opdaterede med de seneste tendenser.

PLC styring ved Dansk Automation og Analyse

Hos os i Dansk Automation og Analyse har vi 20 års erfaring i at udvikle de bedste automationsløsninger for vores kunder. Gennem årene har vi lavet mange forskellige systemer med PLC styring. Vi er dog også specialiseret i også at kunne udvikle mere avancerede automationsløsninger, hvis der er behov for det.

Vores mange års erfaring sørger for, at vi altid har mulighed for at finde præcis den PLC styring løsning, som passer til vores kunders behov. Vi er opdateret omkring den teknologiske udvikling, og vil derfor kunne give vores kunder den bedst mulige løsning for dem ved en PLC styring.

Så kontakt os på telefon 97 19 45 00, så vi sammen kan finde den rette løsning for dig og din virksomhed.

Certificeret automation partner af Rockwell Automatio og der igennem eksperter i Allen Bradley PLC og Netværk.