PLC styring – Automationsløsninger til et bredt kundesegment

Har du og din virksomhed brug for avancerede automationsløsninger, som udføres med PLC styring, så kontakt Dansk Automation og Analyse.

Vi har 20 års erfaring i at udvikle de bedste automationsløsninger for vores kunder og vi er specialiseret i også at kunne udvikle mere avancerede automationsløsninger. Vi benytter typisk de anerkendte systemer, som overbygges med tidssvarende overvågningssystemer. Vi har leveret automationsløsninger til adskillige kunder gennem årene og vores kundesegment strækker sig fra mejerier, fjernvarmecentraler, spildevandsanlæg og vandværker til robot- og lagerstyringssystemer.

Hvorfor PLC styring?

Der er rigtig mange gode grunde til, at vi hovedsagelig bruger PLC styring. Det kan bruges til stort set alt og man kan programmere det til at køre helt, som den enkelte kunde ønsker det. Man kan ligeledes bruge mange forskellige enheder – eksempelvis Bluetooth, overvågningssystemer, sensorer, fjernstyringsenheder, mv.

Vores mange års erfaring sørger for, at vi altid kan finde en løsning, som passer til vores kunders behov. Så kontakt os på telefonnummer 97 19 45 00 og sammen finder vi den rette løsning for dig og din virksomhed.