Processtyring

Dansk Automation og Analyse udvikler flere former for avancerede automationsløsninger, som har en anerkendt processtyring. I vores virksomhed benytter vi hovedsageligt PLC systemer til vores processtyring. Ved at benytter vores løsninger vil det lette arbejdet for en bred vifte af private virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at kunne reducere de menneskelige ressourcer. Hos os i Dansk Automation og Analyse har vi blandt andet leveret et nyt SCADA system med PLC systemer til processtyring til Københavns Energi Vandforsyning, som forsyner over en million danskere med vand. Der var det især processtyringen, der var i fokus. Det er den, fordi det er PLC’erne, der blandt andet styrer indvindingen af vand fra deres 700 boringer og den efterfølgende kvalitetsbehandling.

Få den bedste løsning

Dansk Automation og Analyse har mange års erfaring. De mange års erfaringer gør, at vi kan levere nøjagtig den løsning,, den processtyring med videre som vores kunder ønsker. Det er vigtigt for os, at vores kunder får præcis den løsning, der er den bedste løsning for dem. Vi er rustet til at foretage de hurtige reparationer, der skal til, hvis der skulle opstå problemer med det produkt, vi har leveret til dig.

Hvis du vil vide mere om vores service, løsninger eller processtyring, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 19 45 00. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvilke behov du skal have dækket, og hvilken løsning vi synes, er den bedste for dig.

Processtyring – fra ide til automationsløsning og

Når vi i Dansk Automation og Analyse indgår et nyt samarbejde med vores kunder, udarbejder vi altid en designmanual. Det er en form for en drejebog, der beskriver forløbet helt fra starten af. Det gør, at vi kan sikre, at det færdige resultat vil leve op til vores kundes forventning. Samtidig med kan vi også sikre, at blandt andet den leverede processtyring og systemerne er som ønsket. Vi vil igennem hele forløbet løbende udføre sikring af kvaliteten på produktet. Det kan for eksempel være en sikring af den valgte processtyring, og før afleveringen laves der altid en endelig test for at sikre, at det hele fungerer optimalt.

Læs også mere om: Industri automation | Plc teknik | Robot automation