Solenergi

Velkommen til

Dansk Automation Solceller

 

Solceller Danmark – Stor stigning i antal

Dansk Automation Solceller leverer kvalitets solceller til hele Danmark – både til private og til virksomheder. Samtidig er vi stolte af at være eneforhandler af KLNE solceller i Danmark, da vi med dette mærke kan garantere vores kunder den bedste kvalitet af solceller og en høj produktion. Antallet af installerede solceller i Danmark er steget de seneste år i takt med at flere og flere danskere får øjnene op for de mange fordele, der er ved solceller. Med solceller kan du blive selvforsynende af strøm – og oven i købet grøn energi, som er fuldstændig CO2 neutral. Derudover er solceller støjfrie, robuste og driftsikre. De har lang levetid og så har de meget lave vedligeholdelsesomkostninger. Alt sammen er med til at øge populariteten af solceller i Danmark og antallet af private og virksomheder, som vælger solceller frem for traditionelle energikilder.

Solceller i Danmark nedsætter udslippet af skadeligt CO2

Vores solceller i Danmark er med til at nedsætte udslippet af CO2 med adskillige kilo hvert eneste år. Alene i 2012 sparede vores solceller i Danmark miljøet for intet mindre end 1.264.257 kg CO2 og vi er overbeviste om, at det tal kun vil stige i fremtiden. Så lad også solen tjene penge for dig – samtidig med at du skåner miljøet. Vil du høre mere om vores solceller i Danmark, om KLNE eller om priser, levering og installation, så kontakt os endelig på telefonnummer 97 19 45 00.

Lad solen tjene penge til dig, samtidig med at du skåner miljøet.

Med lov om “nettoafregningsordningen” kan du – i de perioder, hvor dit solcelleanlæg producerer mere strøm end du bruger – oplagre dit “overskudsstrøm” på elnettet, indtil du får brug for det.

I praksis løber din elmåler baglæns i de perioder du producerer mere strøm end du forbruger.


Fordele ved solceller

  1. *Solceller er støjfrie
  2. *Solceller forurener ikke
  3. *Solceller har ingen bevægelige dele
  4. *Solceller er en CO₂ neutral energikilde
  5. *For hver 10 m² solceller du installerer, sparer du omgivelserne for ikke mindre end 500kg. CO₂ !
  6. *Solceller producerer strøm i dagtimerne, hvor behovet er størst
  7. *Solceller har lang levetid
  8. *Solceller er robuste og driftssikre
  9. *Solceller har lave vedligeholdelsesomkostninger